Ga naar hoofdinhoud

Managed gigabit Ethernet-switches

Weidmüllers managed gigabit-switches uit de productlijn PremiumLine zijn ontworpen voor het high-end bereik. Ze zijn uitgerust met uitgebreide management- en beveiligingsfuncties en daardoor geschikt voor veeleisende netwerk-toepassingen.

De switches zijn leverbaar met gigabit Ethernet-poorten of Fast Ethernet-poorten. Eén variant is uitgerust met Fast Ethernet-poorten en Power-over-Ethernet-poorten. Met hun redundante ring-topologie (hersteltijd minder dan 20 ms) vergroten deze switches de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van industriële netwerken.

De gigabit-varianten kunnen worden ingezet in netwerken met intensief dataverkeer en optionele SFP-transceivers bieden een hoge mate van flexibiliteit. Daarmee zijn gigabit Ethernet-switches zowel geschikt voor communicatie-intensieve toepassingen in complexe subnetwerken als voor grote datavolumes in backbone-toepassingen. Managed gigabit Ethernet-switches hebben twee gigabit Ethernet-poorten en zestien Fast Ethernet-poorten, voor koperkabels en glasvezelkabels.

Ze ondersteunen alle gangbare protocollen voor TCP/IP-gebaseerde industriële netwerken (Ethernet/IP en Modbus/TCP). Dankzij een externe geheugen- en configuratiemodule kunnen switch-configuraties eenvoudig worden vervangen en aangepast, wat een hoge netwerkbeschikbaarheid garandeert. Managed gigabit Ethernet-switches beschikken over de internationale vergunningen en overeenstemmingscertificaten CE, FCC, UL/cUL Klasse I Div 2 / Atex, DNV / GL.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven