Ga naar hoofdinhoud

Managed Ethernet Switch

EKS-Engel (vertegenwoordigd door BESD) heeft het programma uitgebreid met een Managed Industrial PoE Ethernet Switch. Deze compacte switch, die aan alle relevante industrienormen voldoet, heeft acht Fast Ethernet poorten die Power over Ethernet (PoE) ondersteunen. Daarnaast bevat de module 2 Gb Ethernet Uplink poorten, die als Combo poorten zijn uitgevoerd. Omdat deze twee poorten ook van SFP-Fiber modules kunnen worden voorzien, ondersteunen beide uplinks zowel 10/100/1000 Base-TX alsook 100/1000 Base-FX.

De switch, in een robuuste metaalbehuizing met afmetingen 152 mm x 72 mm x 150 mm, is leverbaar in de standaard uitvoering met een temperatuurbereik van -10°C tot +60°C of in de extended uitvoering met een temperatuurbereik van -40°C tot +75°C.

De PoE-functie biedt 15,4 W aan elke fast Ethernet poort. Verder beschikt de module over uitgebreide Management-, Diagnose-, filter- en redundantie-functies en veiligheidsmechanisme.

Functies als ‘Rappid Spanning Tree, Ringredundance en Dual Homing’ zorgen voor een hoge betrouwbaarheid van het netwerk. Tot de veiligheids-mechanismen behoren toegangscontrole volgens de IEEE 802.1x norm, IP- en MAC-poort beveiliging, SNMP v3 en SSH.

Om de bedrijfszekerheid van de module te vergroten is deze voorzien van passieve koeling en een redundantievoeding van 48 V gelijkspanning. Via een meldcontact kan de bedrijfstoestand van de switch centraal worden bewaakt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven