Ga naar hoofdinhoud

Machinebesturingen voor vier of acht assen

Omron heeft de line-up van de Sysmac machinebesturingen verder uitgebreid met de release van de nieuwe NJ3-serie CPU’s. Deze nieuwe serie bestaat uit twee CPU’s, die vier of acht assen kunnen aansturen, waarmee Sysmac nu volledige compatibiliteit en schaalbaarheid van vier tot en met 64 assen biedt. De NJ3-serie machinebesturingen is volledig compatibel met de NJ5-serie, met hetzelfde programmerings- en configuratietool – Sysmac Studio – en met dezelfde ingebouwde netwerken – EtherCAT voor machinebesturing en EtherNet/IP voor integratie met de fabriek.

Net als de NJ5-serie, maakt de NJ3-serie gebruik van de nieuwste embedded processoren van Intel, waardoor een gebruiker volledig kan profiteren van de architectuur van het Sysmac automatiseringsplatform. Lokaal kan een NJ3 net als de NJ5 worden uitgebreid met bestaande CJ1W-units, waardoor er een compleet gamma aan digitale en analoge uitbreidingen en netwerk interfaces beschikbaar is.

Met deze uitbreiding van de Sysmac-familie laten Omron zijn commitment zien om zijn gebruikers een complete oplossing te kunnen bieden op het vlak van geavanceerde machineautomatisering. Het Sysmac-platform biedt nu een consistente oplossing voor machines met een paar aan te sturen assen tot aan de grootste machines en richt zich zo ook op de modulaire machinebouw.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven