Ga naar hoofdinhoud

Machinebesturing

Moog introduceert een geavanceerde machine controller voor een verscheidenheid aan industriële toepassingen. De besturing is ontworpen om flexibiliteit te combineren met gebruiksgemak voor hoge prestatie en de controllers zijn eenvoudig te configureren en modulair ontworpen.

De controller heeft een CPU met snelle verwerkingssnelheid, een scala aan digitale en hoge resolutie analoge I/O, sensor-modules en geïntegreerde temperatuurregeling, evenals verschillende veldbuscommunicatie-modules.Voor een grotere flexibiliteit wordt een serie HMI’s (human machine interface) aangeboden, inclusief een versie die direct wordt aangestuurd door de controller en een separate PC-gebaseerde HMI.

Alle modules worden geprogrammeerd in dezelfde programmeeromgeving, de Moog Application Software Suite. De controller werkt op een multitasking Linux-gebaseerde real-time operating systeem dat snelle reactietijden biedt en hoge frequentie taakuitvoeringen. Fast sampling analoge 16-bit I/O resolutie en 2 Mb/s sensoracquisitie vormen de basis voor nauwkeurige controle en positionering.

De Application Software Suite is gebaseerd op de nieuwste versie (3.4) van de CoDeSys ontwikkeltool. Het voldoet aan de IEC 61131-3 standaard voor programmeertalen en het heeft extra bibliotheken, plug-ins en de programmeermogelijkheden voor een variëteit aan algemene industriële toepassingen zoals spuitgieten, blowmoulding, verpakkings- en metaal-bewerkingsmachines.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven