Ga naar hoofdinhoud

Machine vision technology forum

Vision specialist Stemmer Imaging organiseert op 1 december haar tweejaarlijkse Machine Vision Technology Forum (foto: Stemmer Imaging).

Op 1 december 2015 organiseert vision specialist Stemmer Imaging haar Machine Vision Technology Forum. Hoofdbestanddeel van dit tweejaarlijkse event is een programma met een 35-tal lezingen over actuele technologische ontwikkelingen in machine vision. Het programma is zodanig samengesteld, dat zowel beginners als experts op het gebied van vision voor hen interessante onderwerpen kunnen selecteren op het gebied van vision systemen, verlichting, optica, camera’s, bekabeling, data-acquisitie en software.

De presentaties worden deels gegeven door docenten van de European Imaging Academy, het internationale trainings- en opleidingscentrum van de van origine Duitse onderneming. Ook technici van toeleveranciers van Stemmer Imaging verzorgen lezingen. Deze leveranciers – een kleine dertig  hebben ook een stand in de expositieruimte, waar bezoekers nader kennis kunnen maken met de nieuwste producten en ontwikkelingen op het gebied van vision.

Het Machine vision technology forum wordt gehouden in het Evoluon in Eindhoven. De kosten voor deelname bedragen € 90. Aanmelden kan via de website van de Nederlandse vestiging van het bedrijf. Daar is ook een PDF te downloaden met het lezingenprogramma.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven