Ga naar hoofdinhoud

M12 Ethernetconnector

Erni Electronics (vertegen-woordigd door Comdes Componenten) heeft het programma M12 connectoren uitgebreid met de Gigabit printplaat connectoren die datasnelheden tot 10 Gbit/s ondersteunen. Door het 8-polige ontwerp zijn de M12 connectoren compatibel met de RJ45-netwerkbekabeling. Daarbij zijn de compacte connectoren uitgevoerd met een afscherming die elk van de vier aderparen omvat en deze tot aan de printplaat volledig 360° beschermt. Op deze manier is ook bij sterke storingen aan de dempingseisen voldaan.

Om aan de eisen van IEEE te voldoen, zijn de connectoren bestand tegen een testspanning van minimaal 1,5 kVAC. Hiermee beschikken ze over een lucht- en kruipweg van minimaal 1,6 mm waardoor ze ook geschikt zijn voor railtoepassingen. Verder bieden ze een beschermingsklasse IP65/67 en een temperatuurbereik van -55 – 125 °C.

De connectoren zijn onder meer te gebruiken voor het aansluiten van IP camera’s zoals deze worden gebruikt in de infotainment systemen van het openbaar vervoer en in industriële machines.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven