Ga naar hoofdinhoud

LubronGroep start TechniekCenter

De LubronGroep opent een TechniekCenter in Vorden (Gld.).

De LubronGroep maakt stappen in de techniek om innovatie en kennisdeling in de regio te stimuleren. Om aan de vraag hiernaar bij veel bedrijven en ZZP’ers te voldoen, breidt de groep zijn capaciteit uit. Het aangekochte pand aan de Netwerkweg 2 in Vorden wordt een TechniekCenter met een Werkplaats en een Innnovatieloods. Met 629 m² is er voldoende ruimte voor ontwikkeling, gezamenlijke projecten, een werkcommunity, trainingen en workshops in de techniek en bouw.

Veel bedrijven en ZZP’ers moeten snel en gemakkelijk in kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen en marktveranderingen, maar hebben moeite de technische ontwikkelingen te volgen. De LubronGroep is al achttien jaar actief als projectbureau voor vakbekwame medewerkers in de techniek en bouw op alle niveaus.

De nieuwe locatie in Vorden geeft de mogelijkheid zich verder te specialiseren en uit te breiden. De sectoren metaal en industrie die nu vanuit Hengelo (Gld) door Lubron worden bediend, gaan na een verbouwing naar Vorden. De installatietechniek blijft in Hengelo.

LubronGroep TechniekCenter

In de grote werkplaats kunnen bedrijven en ZZP’ers gebruiken maken van ruimte, arbeidscapaciteit en materiaal. Hebben klanten bezettingsproblemen en/of willen ze gebruik maken van de uitgebreide faciliteiten van de werkplaats, dan kunnen ze samen met de medewerkers van de LubronGroep hier hun projecten realiseren. De werkplaats wordt zodanig ingericht dat op efficiënte wijze zeer uiteenlopende projecten op kleine schaal kunnen worden uitgevoerd.

In de Innovatieloods kunnen technische ideeën worden gerealiseerd. Dit centrum voor (co-)creatie gaat zich richten op het uitdenken van concepten en vervaardigen van fysieke toepassingen voor (duurzame) techniek en bouw.

Met behulp van CAD-software en 3D-print technieken kunnen ontwerpen tastbaar worden gemaakt, vanaf eerste idee tot prototype of nulserie, als startend ondernemer of erkend bedrijf, voor duurzame of commerciële doeleinden. De Innovatieloods staat onder begeleiding van een technisch labmanager en ingericht voor kennisdeling, experimenten, engineering en creatie.

De werkcommunity van de LubronGroep heeft een brede kennis in de techniek en bouw en kan bij moeilijke vraagstukken ingezet worden als denktank.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven