Ga naar hoofdinhoud

Lineaire geleidingen met kogelomloopspindel of tandriemaandrijving

De lineaire geleidingen van Unimotion met kogelomloopspindel of tandriemaandrijving kunnen worden gecombineerd tot een meerassig systeem. Compacte afmetingen maken hoogwaardige functies mogelijk. Distributeur Groneman garandeert een goede prijs-/kwaliteits-verhouding en korte levertijd.

De serie lineaire geleidingen van UniMotion omvat eenheden met tandriem-  of kogelomloopaandrijving en één of twee parallelle, geïntegreerde spelingvrije railgeleiders. De geleidingen maken hoogwaardige functies mogelijk, zoals hoge snelheden, grote slaglengtes en een herhaalnauwkeurigheid van 0,01 mm. Ze kenmerken zich door een hoge precisie, hoge belastingoverdracht met een goede positioneernauwkeurigheid, minimale slijtage en een laag geluidsniveau.

Beide aandrijfversies  worden geleverd in bouwgroottes van 40 mm tot 200 mm breedte, met de daarbij behorende lengte- en capaciteitsvarianten. De lineaire eenheden zijn verkrijgbaar met vooraf ontworpen adapters voor bevestiging van motor en tandwielkast.

Voor de diverse uitvoeringen van de geleidingen zijn verschillende aanpassingsopties beschikbaar, zoals eindschakelaars en verbindingselementen voor het bevestigen van motoren of overbrengingen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven