Ga naar hoofdinhoud

Lichtgordijn

Datalogic Automation (vertegenwoordigd door Vierpool) introduceert de SG Body, een nieuwe familie veiligheidslichtgordijnen voor persoonlijke bescherming en toegangscontrole. Dit lichtgordijn maakt het mogelijk om snel en effectief industriële toepassingen, hoofdzakelijk in de automobiel-, verpakking- en materiaalhandeling te realiseren.

De SG Body combineert moderne technologie, hoge prestaties en het Datalogic SafEasy concept. De SG Body familie omvat twee productseries, die verschillende toepassingsoplossingen bieden:

  • de SG Body Big, bestaande uit type 2 en type 4 veiligheidslichtgordijnen met versterkte profielen voor hoge robuustheid, prestatie en duurzaamheid
  • de SG Body Compact, die type 2 en type 4 veiligheidslichtgordijnen met een compact profiel omvat voor toepassingen waar beperkte afmetingen en gebruiksgemak een vereiste zijn.

Beide series hebben volledig ingebouwde elektronica en vereisen geen programmering van de beveiligingsfuncties. Deze zijn volledig geïntegreerd en met dip-schakelaars te selecteren. Door de eenvoudige installatie reduceert de SG Body familie de totale kosten (componenten, bedrading en configuratie) van een beeiligingsssyteem.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven