Ga naar hoofdinhoud

Lantaarnstuk uit gietijzer

R+L Hydraulics GmbH (voorheen Raja-Lovejoy) introduceert nieuwe lantaarnstukken en voetflenzen uit grijs gietijzer. Bij zware belastingen door de inzet van dubbele en drievoudige pompen kennen traditionele aluminium lantaarnstukken zo hun beperkingen. Om een oplossing voor dit probleem aan te bieden, is nu een serie lantaarnstukken met bijbehorende dubbele voetflenzen uit grijs gietijzer opgenomen in het productiegamma.

De lantaarnstukken uit gietijzer zijn geschikt voor zware belastingen. De lantaarnstukken worden toegepast in de mobiele hydrauliek, de mijnbouw, offshore-applicaties en bij aandrijvingen met servomotoren. Dankzij hun hoge massa beschikken gietijzeren lantaarnstukken over goede geluiddempende eigenschappen.

Lantaarnstukken en voetflenzen zijn vervaardigd uit het materiaal EN-GJL-250. De componenten worden aan de motorzijde gemonteerd en zijn beschikbaar in diameters van 250 tot 660 mm. Andere afmetingen zijn op aanvraag leverbaar.

Lantaarnstukken en voetflenzen zijn geschikt voor elektromotoren van 4 kW tot 200 kW. De afmetingen zijn gebaseerd op de VDMA 24 561-standaard wat betreft de verbindingshoogte aan de motorzijde en de totale lengte van het lantaarnstuk.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven