Ga naar hoofdinhoud

kWh-meters in twee-weg uitvoering

Nu alle kWh-meters voor DIN-rail montage van Saia-Burgess leverbaar zijn met pulsuitgang of seriële interface (M-Bus, Modbus of Saia S-Bus), wordt het leveringsprogramma verder uitgebreid met een twee-weg kWh-meter en één met een E-Ink permanent display. Het nieuwste lid van de familie is de twee-weg kWh-meter, die het stroomverbruik in beide richtingen kan meten.

De twee-weg kWh-meter is zowel in een één-fase als driefasen uitvoering leverbaar. Saia-Burgess brengt als eerste leverancier een kWh-meter op de markt met een permanent display. Deze E-Ink technologie werd tot nu toe bij E-Book readers gebruikt.

Met de E-Ink technologie worden de voordelen van de elektromechanische meters, waarbij de kWh-stand altijd zichtbaar is, gecombineerd met de voordelen van de elektronische meters met LCD displays waarbij meer gegevens afleesbaar zijn dan alleen de kWh-stand.

De weergave op het display blijft ook in spanningsloze toestand zichtbaar. De kWh-meters met het permanente display bieden tevens de mogelijkheid om het blindvermogen en minimaal/maximaal vermogen direct op het display weer te geven.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven