Ga naar hoofdinhoud

Kübler introduceert industriële Ethernet sleepring

Duranmatic introduceert de Industriële Ethernet sleepring van Kübler (foto: Kübler)

Met de alsmaar groter wordende gegevensvolumes en vraag om hoge prestaties om efficiënter en kosteneffectief te kunnen produceren heeft Kübler de SR120 sleepring voor Ethernet-overdracht ontwikkeld. Het stijgende gebruik van Ethernet in de industriële omgeving vereist een verhoogde structurele oplossing voor industriële Ethernet- en veldbusnetwerken.

De sleepring is uitgerust met een innovatief driekamer systeem en door middel van een speciale afscherming garandeert Kübler een veilige en parallelle overdracht signalen, spanning, data en Ethernet.

Hoog beschermingsniveau

De aluminium of roestvrijstalen behuizing met hoogwaardige IP65 afdichting geeft een hoog beschermingsniveau en maakt de sleepring robuust en betrouwbaar, eventueel indringen van vloeistoffen wordt hiermee voorkomen.

Zeer lange levensduur

Door de bewezen Kübler-contacttechnologie heeft deze sleepring weinig onderhoud nodig en een bijzonder lange levensduur, dit draagt bij aan het reduceren van downtime. Bovendien kunnen de contacten intern uitgewisseld worden en heeft de sleepring een levensduur van ≥ 500 miljoen omwentelingen.

Dankzij het modulaire systeem is het mogelijk om de sleepring tot twintig kanalen uit te breiden, de sleepring is ook uit te voeren met een doorlaat voor lucht of hydrauliek. M12 Ethernet-aansluitingen en een slim afschermconcept garanderen een betrouwbaar en interferentievrije transmissie. Kübler wordt in Nederland vertegenwoordigd door Duranmatic.

De achterzijde van de SR120 sleepring voor Ethernet-overdracht (foto: Kübler)

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven