Ga naar hoofdinhoud

Kübler introduceert 24one voor incrementele encoders

Kübler kan deze Sensix encoder binnen 24 uur fabriceren (foto: Kübler)

Kübler, in Nederland vertegenwoordigd door Duranmatic, heeft haar bedrijfs- en productie processen sterk geoptimaliseerd en vereenvoudigd. Hierdoor kunnen klanten nu profiteren van de zeer snelle productietijd van 24 uur voor de incrementele encoders van de Sendix 5000 / 5020 serie. Het bedrijf introduceert deze service onder de naam 24one.

Binnen de Sendix 5000 / 5020 serie is er keuze uit een miljoen varianten. Dankzij de productie optimalisatie kunnen klanten de encoders geheel volgens hun eigen specificatie bestellen waarbij de productie en verzending toch binnen 1 dag gerealiseerd kan worden. Elke encoder op maat is hierdoor snel op de plek van bestemming. Deze snelle levertijden dragen bij om de (kostbare) tijd van machine-stilstand tot een minimum te beperken.

Gebruikers zijn nu verzekerd van een zeer korte levertijd van een , voor hen, unieke encoder uitvoering. Hierdoor hoeven zij geen compromissen te doen door te kiezen voor varianten die op voorraad en beschikbaar zijn welke eigenlijk niet geheel aan de wensen voldoen.

Kübler behoort tot de meest toonaangevende specialisten op het gebied van tellers, positie- en bewegingssensoren en proces – en transmissie technologie.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven