Ga naar hoofdinhoud

KTR breidt digitale service uit met nieuwe Productfinder 

Naast een visuele aanpassing van de KTR-website werd de ‘Productfinder’ fundamenteel gewijzigd

KTR blijft de digitale service voor haar klanten uitbreiden. Naast een visuele aanpassing van de website werd de ‘Productfinder’ (productzoeker) fundamenteel gewijzigd. Met behulp van de zoekfunctie en een gebruiksvriendelijke filter is het mogelijk nog beter en sneller door de grote verscheidenheid aan machinecomponenten naar het gewenste KTR-product te navigeren.

De overzichtspagina geeft snel toegang tot de vier productgebieden: aandrijftechniek, remsystemen, hydraulische componenten en koelers. Na de eerste selectie kan met de KTR-productzoeker het productassortiment worden verfijnd door middel van een volledige tekst zoekopdracht.

Gebruik van filters

Het is voldoende om de productnaam, productaanduiding of trefwoorden in te voeren. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om filters zoals productgroep, versie of koppelbereik te gebruiken om zo de keuze verder te verfijnen. 

De zoekresultaten worden dynamisch weergegeven. In het overzicht zijn de producten direct te vergelijken op basis van waarden zoals het koppelbereik en krijgt men een productbeschrijving. Dit geeft een snel overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Alle productinformatie op één plek

Zodra een selectie van producten is gemaakt, kan deze direct naar KTR worden verzonden. Ook kan dit via e-mail naar collega’s of andere geïnteresseerden. Bovendien kan de selectie met een druk op de knop als PDF-bestand worden gedownload.

Dankzij de herziene structuur van de productpagina’s is voortaan alle informatie over het product in één oogopslag en op één plaats te vinden. Denk hierbij aan productinformatie, datasheets, certificaten en links naar tools & diensten, evenals video’s en animaties.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven