Ga naar hoofdinhoud

Krastvast industriële panel PC

Duranmatic introduceert een nieuwe lijn Panel PC´s van het merk Poindus. Door de stijlvolle gladde afwerking en de Multitouch techniek krijgt de gebruiker het gevoel een uit de kluiten gewassen i-Pad in handen te hebben. Het is echter een robuuste panel PC, waar veel aandacht is besteed aan de vormgeving en de wijze van bediening en dit maakt hem geschikt voor het gebruik in openbare gelegenheden waar naast betrouwbaarheid de uiterlijke kenmerken doorslaggevend kunnen zijn.

De Poindus Panel PC is er in de uitvoeringen VariPPC voor montage op een VESA steun op een wand of plafond, VariPOS als tafelmodel, VariVitro voor montage achter een glazen ruit (bijvoorbeeld pantserglas of etalages) en VariCura voor medische toepassingen. Nu is naast het 15” schermformaat ook een complete lijn beschikbaar in 19” schermformaat. Hierdoor kan er meer en duidelijke informatie en bedienelementen beschikbaar.

Bediening via touchscreen neemt een grote vlucht de laatste jaren vanwege de bekende tablets en Smartphones met de zogenaamde Multitouch techniek. Eigenlijk is dit een ‘projected capacitive touch’ techniek, waarbij de touchsensor zich achter het glas bevindt in plaats van er op. Dit geeft een grote lichtopbrengst en een volkomen glad en krasvast oppervlak en een lichte bediening. Deze techniek is ook in staat om op meer punten tegelijk het scherm aan te raken (vandaar de term Multitouch) en de mogelijkheid tot slepen (swipen) en draaien (tilting) en te zoomen.

De robuuste metalen behuizing heeft verwisselbare kappen en een volkomen vlak glazen front zonder lijst. De afdichting van het front is IP66 en eenvoudig te reinigen als er per ongeluk wat op wordt gemorst. Er is een high performance uitvoering met de nieuwste Intel i5 en i7 processoren en standaard uitvoering met de snelle maar toch zuinige Intel Atom D510 DualCore processor.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven