Ga naar hoofdinhoud

Krachtige tablet-PC

Industriële tablet-pc’s van Phoenix Contact bieden een touch-display van 13,3 inch. In de basisuitvoering kunnen de tablet-pc’s via WLAN – volgens de standaard IEEE 802.11 a/b/g – of via Bluetooth Class 1 en Class 2 draadloos worden geïntegreerd in het bestaande netwerk. Met een optionele uitbreiding kan het UMTS-netwerk worden bereikt of kunnen GPRS-signalen worden ontvangen.

De tablet-pc werkt daarbij naar keuze met een Intel-Atom-processor Z530 met 1,6 GHz en voor intensieve taken met een Dual-Core-processor met 1,2 GHz. Door de robuuste behuizing in beschermklasse IP65 kan hij zowel binnen als buiten worden ingezet.

De tablet-pc wordt aangesloten via waterdichte USB-, audio- en RJ-45-interfaces. Voor het beheer van voorraadbestanden kan hij met een barcodescanner of met een RFID-reader worden uitgebreid. Door de handstraps of een schouderriem ligt de lichte tablet-pc goed in de hand of tegen het lichaam, zodat er geen vermoeidheidsverschijnselen optreden aan de armen.

Twee lithium-ion-smart-batterijen garanderen een flexibel gebruik, onafhankelijk van het stroomnet. Het zero-power-management, dat de batterij-ontlading in rusttoestand minimaliseert, voorziet de tablet-pc op elk moment van voldoende energie.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven