Ga naar hoofdinhoud

Krachtig platform voor CPU board

Het nieuwe CPU board met Intel Core2 Duo P8400 processor breidt de Automation PC 810 alsook de Panel PC 800 van B&R uit met een krachtig platform. De combinatie van een 2.26 GHz Core2 Duo processor en GM45 chipset biedt hoge prestaties voor veeleisende toepassingen zoals vision systemen.

De beide processorkernen delen een 3 Mb groot Level 2 Cache en maken zo efficiënte multitasking mogelijk. De snelle 1.066 MHz frontside bus werkt met DDR3 geheugenmodules en maakt de high-performance infrastructuur mogelijk.

Voor iedere taak zijn de verschillende varianten van het apparaat gemakkelijk te schalen. Zo kunnen de APC810 van de kleine varianten met één of twee sloten via de nieuwe apparaat versies met drie sloten voor een PC met vijf sloten worden aangepast aan het aantal benodigde kaarten. Dit bespaart kostbare ruimte in de kast.

De Panel PC 800 biedt met 15″ XGA en 19″ SXGA Displays en optionele één of twee sloten van de passende systeem basis. In verband met het brede prestatiebereik van de stroombesparende Intel Atom N270 processor tot de krachtige Core2 Duo processoren kan de gebruiker de juiste combinatie uit systeemeenheid en CPU kiezen. Voor de machine- en installatiebouw is zo een schaalbare PC-architectuur beschikbaar.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven