Ga naar hoofdinhoud

Kleine softwarebeveiligings-dongle

Wibu-Systems introduceert de nieuwste beveiligingsdongle voor plaatsing in de USB-poort van computers. De CodeMeter CmStick/C steekt slechts 4 mm buiten de USB-poort. De dongles kunnen worden gebruikt voor software- en documentbeveiliging en authenticatie toepassingen.

De met 128 AES versleuteling uitgeruste dongles worden vooral gebruikt voor handhaving van software-licenties. Door het kleine formaat zijn ze ook geschikt voor licentiebeheer op apparatuur, zoals kassa’s, medische apparaten, machine- of productie-besturingsapparatuur.

De complete CodeMeter-technologie is nu samengebracht op een stukje hardware (een SmartCard-chip met USB-connector) ter grootte van een vingernagel. Ondanks de geringe afmetingen van de dongles kunnen klanten de CmStick/C bestellen in diverse uitvoeringen: verschillende kleuren en met laser-inscripties.

De CodeMeter-oplossingen zijn platformonafhankelijk en kunnen worden geleverd voor Windows 32- en 64-bit, Windows Embedded, CE en Mobile, Mac OS X, Linux, Real-time Linux, VxWorks en voor andere omgevingen.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven