Ga naar hoofdinhoud

Kleine PLC

Om te voldoen aan de vraag naar flexibele en kleine PLC’s biedt Rockwell Automation de Allen-Bradley Micro850-besturing en de uitgebreide Micro830-besturing. Beide besturingen beschikken over een ingebouwde asbesturingsfunctie die geschikt is voor maximaal drie assen met impulsuitgangen voor stappenmotor- of servoaandrijvingen. Voor toepassingen die een nauwkeurige en snelle positionering vereisen, biedt het functieblok TouchProbe speciale hardware.

Beide besturingen zijn uitgevoerd met 24 en 48 I/O punten; de Micro850-SPS biedt daarnaast nog extra Ethernet- en I/O-uitbreidingen waarmee deze uitvoering ook geschikt is voor toepassingen in autonoom werkende machines.

Voor een goede verbinding met MMI’s beschikt hij verder over een ingebouwde Ethernet poort. Het Ethernet/IP protocol met CIP-symbolic ondersteuning is te gebruiken voor een eenvoudige koppeling aan de Allen-Bradley PanelView Component MMI.

Omdat tot vijf steekmodulen worden ondersteund, heeft de OEM-er de mogelijkheid de functionaliteit van zijn besturingen individueel aan te passen zonder dat de omvang van de besturing hierdoor toeneemt. Wanneer er nog meer I/O nodig zijn dan ondersteunt de besturing tot vier I/O uitbreidingsmodules.  

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven