Ga naar hoofdinhoud

Klein, robuust en slim visiesysteem

De In-Sight 7000 smart camera van Cognex (vertegenwoordigd door Isotron Systems) beschikt over krachtige vision hulpmiddelen, snellere beeldregistratie, de mogelijkheid om externe verlichting van stroom te voorzien en te regelen, en genoeg input/output-capaciteit voor vrijwel elk inspectiescenario. De camera zit in een compacte, voor industrieel gebruik geschikte behuizing die aan de eisen van IP67 voldoet. Dankzij de In-Sight vision-hulpmiddelen voor meting, locatie en inspectie en de flexibele EasyBuilder-omgeving zijn alle inspectie-, defectdetectie-, begeleidings-, uitlijnings -en meetapplicaties gemakkelijk in te stellen en te gebruiken.

De serie In-Sight 7000 kent vele modellen, en allemaal zijn ze voorzien van een stevige metalen behuizing die aan de eisen van IP67 voldoet, inclusief modellen met verwervingssnelheden van meer dan honderd beeldregistraties per seconde. Door deze hoge verwervingssnelheden kunnen gebruikers zelfs op de snelste bottelingslijnen en farmaceutische productielijnen betrouwbaar producten inspecteren.

In tegenstelling tot de meeste visiesystemen kan de In-Sight 7000 smartcamera gespecialiseerde verlichting direct van voeding voorzien en regelen, zodat er geen externe voedingsbronnen meer nodig zijn. Met drie aansluitingen voor input en drie voor output heeft In-Sight 7000 voldoende capaciteit om aan de eisen van vrijwel iedere inspectieapplicatie te voldoen.

De compacte In-Sight 7000 heeft een ingebouwde Ethernet-poort, seriële RS-232-poort en meer discrete I/O‘s. Het systeem kan rechtstreeks communiceren met vrijwel iedere PLC of robotcontroller en meerdere smartcamera‘s op afstand beheren via een in een netwerk opgenomen PC of HMI. Dat maakt implementatie eenvoudiger en verlaagt de kosten.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven