Ga naar hoofdinhoud

KISSsoft Release 2020 voor tandwielkastberekening

KISSsoft brengt deze maand Release 2020 van zijn tandwielkastberekening uit. (foto: KISSsoft)

KISSsoft, de Zwitserse ontwikkelaar van software voor tandwielberekening, heeft Release 2020 uitgebracht. De nieuwe versie bevat tal van uitbreidingen en verbeteringen, waaronder extra methoden voor het beoordelen van de betrouwbaarheid van een tandwielkastconcept.

Nu behalve veiligheidsfactoren ook steeds meer resultaten in de vorm van een tijdsafhankelijke overlevingskans of betrouwbaarheid nodig zijn, levert KISSsoft naast de Bertsche-berekeningsmethode nu ook de berekeningsmethoden volgens AGMA 6006 en VDMA 23904.

Tandwielkastberekening

De berekeningsmethode is beschikbaar voor afzonderlijke schademechanismen, componenten, subsystemen en hele tandwielkasten. Zo kunnen bijvoorbeeld onderhoudsplannen worden opgesteld, de voorraad van reserveonderdelen worden geoptimaliseerd of zelfs twee tandwielkastvarianten worden vergeleken met behulp van een holistische aanpak.

Op 7 juli geeft de onderneming, onderdeel van de Gleason groep, een gratis 45 minuten durende webdemo waarin ze een overzicht geeft van de nieuwe functies en verbeteringen in Release 2020. U kunt zich registreren om meer te weten te komen over de nieuwste functionaliteiten in KISSsoft. Klanten met een onderhoudscontract krijgen de nieuwe release in de loop van deze maand toegestuurd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven