Ga naar hoofdinhoud

Keypad module

De nieuwe keypad module met ingebouwde lichtring druktoetsen van B&R combineert een ergonomisch ontwerp met een robuuste constructie. Daardoor is deze opgewassen tegen zware industriële omstandigheden. Met de afmetingen van een smartphone en een IP65 bescherming kan dit bedienpaneel daar op de machine worden gemonteerd waar het nodig is.

Het speciale ontwerp zorgt voor maximale hygiëne, zelfs in de kritische werkomgevingen van de levensmiddelen- en farmaceutische industrie. De toetsen kunnen geel, groen, rood of wit oplichten en indien nodig met inschuifstroken worden beschrift.

De homogene verlichting van de lichtring zorgt voor een perfecte signalering. Het voelbare schakelpunt van de toetsen zorgt voor extra bediencomfort. De gebruiker kan kiezen uit drie verschillende module-uitvoeringen. Door de flexibele connectie met open veldbussystemen beschikt de keypad module over goede communicatiemogelijkheden.

Door de compacte afmetingen van het bedienpaneel wordt ook kostbare installatieruimte bespaard. Dit wordt mogelijk gemaakt door het inkapselen van de elektronica aan de achterzijde van het apparaat. Hierdoor is geen extra beschermende behuizing meer nodig.

De één-schroefsmontage maakt een snelle en eenvoudige installatie mogelijk. Het aansluiten via standaard M8- en M12-connectoren levert een extra kostenbesparing op.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven