Ga naar hoofdinhoud

Kennisevent Technology for AgriFood

Technology for AgriFood faciliteert kennisoverdracht, nieuwe business kansen, interactie en samenwerking voor professionals werkzaam in de (high tech) agro- en foodindustrie (foto: Lely).

De ontwikkelingen op technologiegebied gaan razendsnel en bieden ongekende mogelijkheden voor verdere innovatie van voedselketens. Met een expo en een inspirerend programma organiseert het Mikrocentrum op 16 oktober het evenement Technology for AgriFood. Dit is een kennis- en netwerkplatform voor technologische expertise, samenwerking en innovatie en voor oriëntatie op mogelijkheden en snel veranderende verdienmodellen in de waardeketens van AgriFood.

Technology for AgriFood faciliteert kennisoverdracht, nieuwe business kansen, interactie en samenwerking voor professionals werkzaam in de (high tech) maakindustrie, zaadveredeling en productie, land- en tuinbouw, veeteelt, sierteelt, voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie, retail en  horeca, onderwijs en wetenschap, overheid en zakelijke dienstverlening.

Het evenement, dat op 16 oktober wordt gehouden in 1931 Congrescentrum Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch, is gericht op het verbinden van experts uit het veld van High Tech systemen, Life Sciences en ICT met experts uit de AgriFood-sector. Deelname is gratis na voorregistratie.

Het event omvat een lezingenprogramma en expositie, die de bezoekers beide voorzien van kennis en nieuwe (praktische) inzichten. Onder de sprekers bevinden zich prof. Maarten Steinbuch (TU Eindhoven), Elies Lemkes (directeur ZLTO), Marcel van Haren (GMV), Ing. Pieter Hogewerf en Dr. Gert Kootstra (beide Wageningen Universiteit en Research).

Dutch AgriFood Week

De expertmeeting Technology for AgriFood wordt georganiseerd tijdens de Dutch AgriFood Week, het nationale podium voor de Nederlandse agrifood sector. Het speelt zich af van 12 tot en met 20 oktober op diverse locaties in het land. Tijdens deze week delen innovatieve ondernemers in onze voedselketen samen met overheden, wetenschappers en maatschappelijke organisaties hun passie, kennis en kunde. De samenwerkingspartners zijn AgriFood Capital, Food Valley NL, Greenport Westland Oostland en de regio Venlo met ondersteuning van de Topsector Agri&Food.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven