Ga naar hoofdinhoud

Kabelbewaking voor veilig schakelen

De veilige kabelbewaking PLIDdys van Pilz zorgt bij tweedraads verbindingen voor veilig inschakelen en maximale veiligheid bij lange kabelwegen. Het onbedoeld inschakelen of starten van de installatie in geval van een storing kan met PLIDdys worden uitgesloten.

Dit is vooral bij geschakelde installaties of ruimtelijk verspreide, niet altijd waarneembare installatiedelen voordelig. De voordelen zijn het herkennen van alle mogelijke kabelfouten dankzij constante kabelcontrole door PLIDdys en gebruikersspecifieke controles zijn niet meer nodig.

PLIDdys kan worden geïntegreerd in de bestaande bedrading en vergt dus geringe extra kosten. Dankzij de geringe afmetingen is integratie in bestaande installaties eenvoudig. Het behoud van de bestaande periferie (inbouw in sensor of schakelaar) maakt kostenbesparing mogelijk.

De kabelbewaking is geschikt voor kabels met een lengte tot 3.000 m. In combinatie met de verwerkingseenheid PNOZ e8. 1p is dit een geschikte oplossing voor veilige kabels/verbindingen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven