Ga naar hoofdinhoud

JetSym STX biedt flexibiliteit door eenvoud

JetSym STX software van Jetter (vertegenwoordigd door Vierpool) biedt bedenkers van automatise-ringsoplossingen flexibiliteit door eenvoud van programmeeromgeving, programmeren is in principe voor iedereen mogelijk. Anders dan voor traditionele besturingen, worden gebruikte I/O’s direct gelezen en geschreven.

Communicatie vindt plaats over standaard ethernet TCP/IP. Daarbij is de mogelijkheid beschikbaar om direct en eenvoudig verbinding te leggen met andere ethernet gebruikers: barcodescanner, vision camera, weegschaal netwerkserver, etc. Voor bedreven programmeurs biedt de programmeeromgeving uitdagende mogelijkheden om gelijktijdig eenvoudig en object georiënteerd te programmeren.

De besturingssystemen van Jetter hebben alle besturingsfunctionaliteiten in een systeem geïntegreerd. Deze systemen beschikken slechts over één programmeeromgeving en één programmeertaal. Hinderlijke en tijdrovende programmering van verschillende protocollen en drivers voor de communicatie tussen PLC en periferie (zoals aandrijvingen) komen niet meer voor.

Eén programmeeromgeving en één programmeertaal voor alle automatiseringsfuncties, dat zijn de voordelen van deze Jetter technologie. De software is live te bekijken op de stand van Vierpool op de Mocon in ’s Hertogenbosch.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven