Ga naar hoofdinhoud

IPC met Atom processor

De compacte C-IPC van Sigmatek (vertegenwoordigd door Sigma-Control) is verkrijgbaar met een Intel Atom processor. De IPC combineert grote rekenkracht met laag stroomverbruik en heeft alles in zich: besturing, visuali-sering en motion. De C-IPC kan zelfs worden gebruikt als enkele CPU oplossing voor complexe toepassingen. In gedecentra-liseerde concepten kan de C-IPC eenvoudig worden gekoppeld met extra CPU’s, besturingspanelen of -apparaten.

Twee Compact Flash kaarten (van 128 Mb tot 8 Gb) dienen als programma- of datageheugen. De robuuste technologie en de eliminatie van eventuele roterende delen maken de C-IPC geschikt voor veeleisende industriële toepassingen. De C-IPC meet 133 mm x 116 mm x 125 mm en past in de kleinste besturingskasten.

Hij heeft diverse standaard interfaces: tweemaal Ethernet, tweemaal Varan, tweemaal CAN, RS232/ RS485/ RS422, USB, S-DVI en VGA. Met diverse uitbreidingskaarten kan de gebruiker de C-IPC verder verruimen met aanvullende interfaces als Ethernet, Varan, LPT of RS232/RS485/TTY/ Multidrop bus.

De gemakkelijke toegang tot de interfaces, de batterij, uitbreidings- en geheugenkaarten zorgen voor gebrui-kersvriendelijkheid. Een zevenseg-ments display en drie status-LED’s laten zien wat de operationele status is. Om de operationele en databeveiliging te vergroten, is de C-IPC uitgerust met een UPS-interface.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven