Ga naar hoofdinhoud

IP67 IO-Link module

De autonome MVK serie en het high-end platform Cube67 van Murrelektronik zijn uitgebreid met IO-link modules. Met deze modules kan een IO-link verbinding worden gemaakt naar een bovenliggend Profibus netwerk. Het betreft de modules Cube67+ DIO12 IO4 e 8xM12 en de MVK MP IO-link.

Beide modules hebben dezelfde functionaliteit: vier standaard digitale, vrij parametreerbare M12 I/O-poorten en vier M12 IO-link poorten. Door deze combinatie staan twaalf I/O-poorten ter beschikking. Met de vier M12 digitale poorten kunnen acht combinaties van ingang en/of uitgang worden gemaakt. De uitgang kan tot 1,6 A schakelen.

Behalve de bovengenoemde digitale I/O-poorten hebben de modules elk vier IO-link poorten. Deze kunnen met zowel ‘gewone’ sensoren als met IO-link sensoren communiceren. Mechanisch zijn de modules geschikt voor de meest veeleisende industriële toepassingen. De modules zijn volledig dichtgegoten met industrieel hars, waardoor niet alleen IP67 stof- en waterdicht is gegarandeerd, maar ze zijn daardoor ook extreem schok- en trilvast.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven