Ga naar hoofdinhoud

IP67 Ethernet switch

EKS-Engel (vertegenwoordigd door BESD Benelux) heeft een nieuwe IP67 Ethernet switch toegevoegd aan de DragonLine serie. Deze switch, die omvangrijke management, diagnose, filterfuncties en verschillende redundante mogelijkheden biedt, heeft acht 10 Mb/100Mb poorten uitge-voerd in M12 aansluitingen die bestand zijn tegen trillingen. Daarnaast zijn er twee uitvoeringen met een glasvezel up-link aansluiting voor single mode en multi mode vezel.

Een hoge bedrijfszekerheid wordt verkregen door de ventilatorloze koeling van de elektronica, het temperatuurbereik van -40°C tot +75°C en de redundante voeding van 12-48 V gelijkspanning. Met de switch zijn decentraal gestructureerde netwerken met korte verbindingen tot de eindapparatuur te realiseren.

Processen zoals ringredundatie, ‘rapid spanning tree’ en ‘dual homing’ zorgen voor een hoge beschikbaarheid van het netwerk. Tot de beveili-gingsaspecten behoren toegangscontrole volgens IEEE 802.1x, IP- en MAC-poort beveiliging, SNMP v3 en SSH.

De bedrijfstoestand van de switch kan worden bewaakt via een relais-contact. Gedetailleerde statusinformatie van de switch is zichtbaar te maken via een standaard web browser. De geïntegreerde SNMP-interface voor Netmanagement software biedt een andere centrale managementfunctie.

Verder is de switch voorzien van LED’s voor de statusaanduiding van de netwerkverbinding en de voedingspanning. De IP67 switch meet 193 mm x 176 mm x 63 mm en is geschikt voor wandmontage.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven