Ga naar hoofdinhoud

IP65 WLAN client

Belden heeft van de Hirschmann productserie een ‘industry grade’ IP65 WLAN client gelanceerd, genaamd BAT-C. Deze betaalbare basis-client kan rendabel worden ingezet in iedere WLAN-installatie waar geen behoefte is aan hoogwaar-dige clients.

Door ondersteuning van de nieuwe IEEE 802.11n transmissie standaard heeft BAT-C een datasnelheid van maximaal 150 Mb/s. Snelle roaming zorgt voor een ononderbroken verbinding tijdens overschakelen van de ene cel naar de andere.

Andere eigenschappen zijn het beheer en encryptie functies, een tempera-tuurbereik van -40°C tot +70°C, een voeding van 24 V, en een compact ontwerp. Dit betekent dat de client geschikt is voor een groot aantal vaste en mobiele WLAN-toepassingen in industriële omgevingen. Dankzij de E1 goedkeuring, kan het ook worden gebruikt voor het opzetten van een draadloze verbinding tussen bussen en andere voertuigen met een Ethernet netwerk.

De robuuste metalen behuizing kan verticaal of horizontaal worden geïnstalleerd en vereist weinig ruimte door zijn compacte afmetingen. De client is eenvoudig te configureren door een geïntegreerde web interface. Management kan worden uitgevoerd met SNMP MIB 2 of een AT commando interface.

Veilige encryptie functies zijn beschikbaar in de vorm van IEEE 802 11i, WPA2 en PSK/AES. Twee LED’s op de voorkant van de behuizing geven het huidige network en de voeding status aan.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven