Ga naar hoofdinhoud

IP65 Panel PC

Duranmatic heeft vernieuwde ruggedized G-Win Panel PC’s en display’s voor industriële doeleinden in het program-ma. De G-win serie bestond al uit 8” en 10” Panel PC’s en displays, nu zijn daar 12,1” uitvoeringen aan toege-voegd. Pluspunt van de G-Win serie is de langdurige bestandheid tegen schokken en trillen in zware omstan-digheden.

Met een lichtopbrengst van 500 Cd/m2 en een resolutie van 1280 x 800 pixels geeft het scherm van de nieuwe 12,1” uitvoering een helder overzicht. Zowel de Panel PC met aanraakmscherm als het display kan functioneren in een werkomgeving met temperaturen tussen de -20°C en 55°C.

De schermen voldoen aan de zware eisen van de European Railway keuring en hebben MIL-STD 810F en EN61373 certificeringen. De G-win panel PC en display zijn geschikt voor buiten- en mobiele toepassingen, mede vanwege de dimbaarheid van het display (nachtgebruik).

De operating systemen DOS, Linux Embedded, Mac, Windows 7, Windows XP Embedded en Windows XP Professional Embedded kunnen allemaal worden geïnstalleerd op de 12,1” versie. De Panel PC kan worden uitgebreid met een GPS-module voor navigatie doeleinden en kan tevens worden geleverd met 3G of WiFi.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven