Ga naar hoofdinhoud

IP65 digitale flowsensor met multifunctioneel display

Om afwijkende waarden te laten opvallen, is de schermkleur instelbaar voor verschillende uitvoerparameters. (foto: SMC)

SMC heeft zijn productassortiment aangevuld met de nieuwe digitale flowsensor met multifunctioneel display. Deze PFMC-serie is verkrijgbaar in drie compacte formaten, gemaakt voor hoge debieten tot 2.000 l/min. Alle formaten hebben een IP65-behuizing voor gebruik in stoffige en natte omgevingen.

SMC heeft de digitale flowsensor ontwikkeld voor diverse toepassingen, zoals het monitoren van het luchtdebiet bij spuitlakken en het meten van het lekkageniveau in gascilinders, met geaccumuleerde aanduiding van het werkdebiet of de resthoeveelheid N2. Het product bespaart energie, dankzij de numerieke controle van het debiet door apparaten en leidingen.

De PFMC-serie beschikt over een driekleurenscherm dat 360° kan worden gedraaid, in stappen van 45°. Zo is montage op verschillende manieren mogelijk en aflezing gegarandeerd. Om afwijkende waarden te laten opvallen, is de schermkleur instelbaar voor verschillende uitvoerparameters. Het tweedelige scherm bespaart tijd en door de gelijktijdige weergave van de ingestelde en geaccumuleerde waarden kunnen gegevens gemakkelijker worden geïnterpreteerd. De PFMC is door zijn snelle responstijd van slechts 0,05 seconden efficiënt in gebruik.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven