Ga naar hoofdinhoud

I/O-module voor switches

Belden Commercial Services heeft zijn Hirschmann pro-ductserie uitgebreid met een digitale I/O-module voor de Mice familie snelle en Gigabit-switches. Ze zijn beschik-baar met versie 7.0 van de ‘Layer 2 Professional’ soft-ware, waardoor deze module met vier digitale in- en uitgangen via Mice switches signalen en statusberichten kan versturen die via het netwerk moeten worden geanalyseerd.

Een extra uitgang levert 24 V gelijkspanning met 3 W vermogen om de aangesloten componenten direct te controleren, zonder een extra voeding. Andere kenmerken zijn de IP20 beschermingsklasse, hoge bestandheid tegen schokken en trillingen en bestandheid tegen elektrostatische ontla-dingen en magnetische velden.

De standaard versie is geconfigureerd voor een temperatuurbereik van 0°C tot +60°C. Er worden ook twee uitvoeringen met een uitgebreid bereik (-40°C tot +70°C) aangeboden, die daarin verschillen in dat één van de print-kaarten is voorzien van een coating om ze te beschermen tegen condensa-tie. De I/O-module kan daardoor onder extreme klimatologische omgevings-condities worden gebruikt.

De module heeft een MTBF rating (mean time between failures) van 107,6 jaar en kan ‘plug and play’ worden geïnstalleerd. De Command Line Inter-face (CLI) kan worden gebruikt voor de configuratie. De ingang/uitgang en voedingstatus worden weergegeven via LED’s aan de voorkant en – met een internet browser – via de gebruikersinterface van de Mice switches.

De digitale ingangen voldoen aan ISO 61131-2:2007/type 3. De digitale uitgangen zijn relais voedende wisselcontacten, die elk een belasting van 1 A aan kunnen. De in- en uitgangen zijn verbonden via een acht- of twaalf-polige klemmenstrook voor de extra uitgang.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven