Ga naar hoofdinhoud

IO-Link master voor hygiënische applicaties

IFM Electronic heeft speciaal voor de levensmiddelenindustrie een IP69K veldmodule ontwikkeld met vier of acht IO-Link poorten en volledige V1.1 functionaliteit. De IO-Link master dient als gateway tussen intelligente IO-Link sensoren en de industriële veldbusinterface. Deze master en de sensoren/actuatoren kunnen gemakkelijk met de LR Device software geconfigureerd worden.

De geïntegreerde LR Agent Embedded stuurt de proceswaarden en events zonder omweg via de PLC direct door naar het ERP-systeem. Met behulp van standaard M12 aansluitkabels is het aansluiten van de sensoren eenvoudig en voordelig.

Robuuste IO-Link master

Voor directe toepassing in natte gebieden van de voedingsmiddelenindustrie is een speciale behuizing ontwikkeld die een hoge afdichting biedt (IP69K). De halogeen- en siliconenvrije materialen en productieprocessen zijn gelijk aan die van de IFM aansluitkabels van de Ecolink EVF productgroep. Deze technologie zorgt voor een hoge resistentie en betrouwbare en permanente M12 aansluitingen. Met de nieuwe IO-Link master is de gebruiker voorbereid op Industrie 4.0, ook in hygiënische applicaties.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven