Ga naar hoofdinhoud

Invertek breidt productiecapaciteit uit

Invertek, producent van frequentieregelaars met een vermogen tot en met 250 kW, is gestart met de bouw van aanvullende productiehallen direct naast het bestaande hoofdkantoor.

Invertek, producent van frequentieregelaars met een vermogen tot  en met 250 kW, is gestart met de bouw van aanvullende productiehallen direct naast het bestaande hoofdkantoor. De nieuwe productiefaciliteit in Offa’s Dyke Business Park in Welshpool (Wales) wordt ingericht voor een capaciteit van 400.000 regelaars per jaar.

Met het ‘easy to use’ concept is men wereldwijd een producent van betekenis geworden. De frequentieregelaars voldoen aan vrijwel alle gebruikelijke internationale kwaliteitsstandaarden en zijn zeer energiezuinig. Door een optimale logistieke organisatie slaagt men er in korte levertijden te realiseren, ook voor grotere opdrachten. Mede ook hierdoor heeft het bedrijf de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt.

Hiflex, importeur en leverancier van de Invertek regelaars in Nederland, beschikt over een behoorlijke eigen buffer voorraad. Voor grotere leveringen met een korte levertijdwens maakt Hiflex ook gebruik van Invertek’s expres service waardoor ook grotere aantallen snel ter beschikking staan.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven