Ga naar hoofdinhoud

Intrinsiek veilige digitale multimeter

De Fluke 28II Ex DMM van Fluke Corporation is een robuuste, intrinsiek veilige digitale multimeter voor metingen binnen en buiten explosiegevaarlijke omgevingen, zonder concessies te doen aan de meetprestaties. De 28II Ex voldoet wereldwijd aan de normen voor intrinsieke veiligheid (IS, Intrinsic Safety) voor een veilig gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen, zodat hij geschikt is voor gebruik in petrochemische, chemische en farmaceutische installaties. De Fluke 28II Ex voldoet wereldwijd aan de voorschriften inzake de intrinsieke veiligheid, waaronder ATEX, IEC Ex, ETL en GOST. De multimeter is intrinsiek robuust voor gebruik in de zwaarste omgevingen.

Hij is bestand tegen vallen tot drie meter en heeft een volledig afgedichte behuizing met beschermingsklasse IP 67 voor complete bescherming tegen stof en water. Het instrument is bestand tegen gevaarlijke spanningspieken van 8.000 V die worden veroorzaakt door het schakelen van belastingen en door storingen in industriële stroomkringen.

De Fluke 28II Ex is intrinsiek nauwkeurig en betrouwbaar. Hij biedt alle test- en storingzoekfuncties die nodig zijn voor nauwkeurige metingen binnen of buiten explosiegevaarlijke omgevingen. Er bestaan geen veiligheidsproblemen meer, doordat een explosiegevaarlijke omgeving wordt doorkruist met een instrument dat niet intrinsiek veilig is.

De 28II Ex beschikt over een kleurendisplay met een hoge resolutie van 20.000 counts en een True-RMS wisselspanning en -stroom voor nauwkeurige metingen bij niet-lineaire signalen. Het instrument meet tot 1000 V en 10 A wisselspanning en gelijkspanning, en het geïntegreerde laagdoorlaatfilter garandeert nauwkeurige spannings- en frequentiemetingen aan frequentiegeregelde aandrijvingen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven