Ga naar hoofdinhoud

Intelligente terminal

Het Power Panel 65 van B&R combineert hoge prestaties met compacte afmetingen in één centrale bedien- en besturings-unit. Door de integratie van be-sturing, visualisering en aandrijf-techniek profiteert de gebruiker van totaaloplossingen, die eenvoudig kunnen worden gekoppeld aan verschillende automatiseringsinfrastructuren.

Uitgerust met een krachtige 500 MHz Geode LX800 processor biedt het Power Panel 65 een prestatiebereik dat vooral interessant is voor meerassige toe-passingen. Daarnaast garandeert deze unieke combinatie van grote reken-kracht en een compact ontwerp een goede benutting van de ruimte in de schakelkast.

Intuïtief bedientableau
Leverbaar met een 5,7″ aanraakscherm of een 3,5″ aanraakscherm met func-tietoetsen biedt de compacte PP65 een geschikt ontwerp voor elke machine en installatie. Twee USB interfaces en een Fast Ethernet poort garanderen een snelle data-uitwisseling met bovenliggende systemen. Indien uitbreidingen nodig zijn, kunnen remote I/O en aandrijvingen eenvoudig worden gekoppeld via modulaire veldbus-interfaces.

De Power Panel 65 is naar keuze leverbaar met een geïntegreerde X2X- of Powerlink interface. De terminals zijn naar behoefte ook uit te breiden met RS232/RS485-, CAN- en Profibus DP slave interfaces. Gebruikers profiteren op deze manier van het hoogst mogelijke vrijheidsniveau in de besturingstopo-logie.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven