Ga naar hoofdinhoud

Demo intelligente netwerk controllers (NETDEV’s)

The partners van het ‘Factories of the Future’ project I-Ramp³ nodigen u uit voor een demonstratie-evenement op 22 en 23 september 2015 in Harderwijk (Nederland), waar de resultaten zullen worden gedemonstreerd aan het publiek (afbeelding: I-Ramp³ )

I-Ramp³ doet voorstellen over de transformatie van conventionele productie-installaties naar netwerk-enabled Devices (NETDEV’s), die de bouwstenen vormen voor een heterogeen productienetwerk. NETDEV’s zijn in staat om zichzelf in te stellen op een set-up voor diverse producties en productieomstandigheden door de communicatie met elkaar voor een optimale configuratie. Deze holistische benadering zorgt voor snelle component integratie en uitwisseling evenals een snelle adaptie van het complete productiesysteem bij verandering van de klantvraag.

De visie van I-Ramp³ is het mogelijk maken van de toegang tot slimme productiesystemen tijdens de conventionele productie voor de Europese industrie door te zorgen voor oplossingen die een belangrijke vermindering van inspanningen en tijd opleveren tijdens de set-up en instelling van de productie-installaties. Hiervoor ontwikkelt I-Ramp³ intelligente apparaten, sensoren en actuatoren, die geschikt zijn voor plug in bij de productie, met een eigen optimalisering die geïntegreerd is in een groot netwerk van communicatie en samenwerking.

Demonstratie-evenement

The partners van het ‘Factories of the Future’ project I-Ramp³ nodigen u uit voor een demonstratie-evenement op 22 en 23 september 2015 in Harderwijk (Nederland), waar de resultaten zullen worden gedemonstreerd aan het publiek.

Wat kunt U verwachten:

  • Live en handmatig werkende demonstraties van de I-Ramp³ technologie met drie echte industriële opstellingen (lassen en afwerken met een robot, servo-pers toepassing en een assemblage machine.
  • Bewezen industriële oplossingen voor plug in apparatuur zoals robots, servo-persen en lasautomaten; actuatoren en sensoren met verschillende aansluitingen of draadloos; MES evenals productie optimalisatie.
  • Overleg in discussies met projectpartners en experts uit het veld van geavanceerde fabrieksproducties.
  • Ruimte voor het voeren van individuele gesprekken over gebruikersvoorbeelden, op welke wijze de oplossing kan worden geïmplementeerd in het eigen systeem of wetenschappelijke discussies over de benaderingen en toekomstige activiteiten.
  • Bedrijfsbezoek bij AWL Techniek en een avondprogramma in de mooie stad Harderwijk.

Het bezoek aan het evenement is gratis maar voorafgaande registratie is vereist. Het aantal plaatsen is beperkt (wie het eerst komt, die het eerst maalt). De registratie sluit op 1 september 2015.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven