Ga naar hoofdinhoud

Intelligent 7-inch Multi-Touch panel van SigmaTek voor web visualisatie

Het compacte 7-inch ETT 764 Multi-Touch panel van Sigmatek biedt vloeiende en sterke (web-) visualisatie met EDGE3-technologie

SigmaTek, in Nederland vertegenwoordigd door SigmaControl, voegt een nieuw en intelligent 7-inch ETT 764 Multi-Touch panel toe aan haar uitgebreide HMI-portfolio. Dit panel kenmerkt zich door een hoogwaardig robuust ontwerp met een zwart geanodiseerd aluminium frame (IP65 front). Met afmetingen van 191 x 128 x 33 mm en slechts 600 gram is deze HMI een slank lichtgewicht met een korte inbouwdiepte.

De vier core’s van de krachtige EDGE3 Technology processor (4x 1,6 GHz) zijn precies op elkaar afgestemd voor vloeiende (web-) visualisatie en zorgen daarmee voor een optimale gebruikerservaring. Met 2 GB DDR4 RAM en 8 GB eMMC is er veel geheugenruimte beschikbaar.

Intuïtieve gebaren

Het breedbeeldpaneel heeft een 7-inch TFT-kleurendisplay met een hoge resolutie van 1024 x 600 pixels. Dankzij het capacitieve Multi-Touch scherm is de bediening vergelijkbaar met het gebruik van een smartphone met intuïtieve gebaren zoals zoomen en vegen. Dit verbetert de gebruikerservaring – of het nu met alleen de vingers, dunne handschoenen of een aanraakpen is.

OPC UA communicatie

Met 2x Gigabit-Ethernet (10/100/1000), 2x USB 2.0 Type A, 1x USB 2.0 Type Mini-B OTG, 1x microSD kaarthouder (SD 3.0) heeft de ETT 764 de benodigde interfaces en ondersteunt hij, net als alle SigmaTek panels met processoren, OPC UA communicatie. Daarnaast heeft de fanless HMI twee vrij programmeerbare status-LED’s aan de voorkant.

Met de objectgeoriënteerde HMI-tools Lasal Screen en Lasal VISU Designer kunnen eenvoudig en flexibel moderne en uitgebreide toepassingen worden gecreëerd. Softwarepakketten voor de web based Lasal VISU Designer (HTML5) zijn al vooraf geïnstalleerd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven