Ga naar hoofdinhoud

Installatieverdelers

Hoe efficiënt te monteren systemen eruitzien, toont Rittal met zijn nieuwe installatieverdelers uit de systeembouwdoos Ri4Power. Door hoge beschermklassen is de nieuwe ontwikkeling geschikt voor ruwe omgevingen. De ISV verdelers zijn vrijstaand of als wandverdelers te gebruiken en worden gekenmerkt door een groot aantal beschikbare behuizingsvarianten. De verdelers zijn gebaseerd op de standaard schakelkast TS 8 en de wandkast AE. Hierdoor kunnen uit het standaardprogramma zowel roestvast stalen behuizingen als behuizingen van gelakt plaatstaal worden gekozen.

De benodigde bescherming wordt geboden tot IP55 bij de TS8-kasten en tot IP66 bij de AE-kasten. Voor het inbouwen van de benodigde componenten zijn speciale inbouwmodulen beschikbaar. De module-units bestaan uit losse sets, die eenvoudig en snel op het frame worden opgebouwd. De diverse grootten van de modulen zijn gesorteerd naar hoogte-eenheden van 150 mm en breedte-eenheden van 250 mm.

De in diepte verstelbare montageniveaus maken een eenvoudige montage van de apparatuur mogelijk en voorkomen dure speciale constructies. Ook voor NH-lastscheiderstroken in de grootten NH00 tot NH3 zijn passende inbouwmodulen verkrijgbaar. Met de nieuwe lastscheiderstroken kunnen de moderne schakelsystemen van ABB, Eaton, Schneider Electric en Siemens tot 630 A met slechts twee verschillende modulegrootten worden ingebouwd.

Elke afdekking van een moduul heeft snelsluitingen, die het mogelijk maken om de kap in enkele seconden te verwijderen of te plaatsen. Ook verzegelingen kunnen worden aangebracht. Door het uitneembare frame kan de volledige opbouw en de bekabeling gemakkelijk en ergonomisch buiten de kast plaatsvinden.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven