Ga naar hoofdinhoud

Inspectiesoftware met verplichte inspectievolgorde

ATS International kondigt de nieuwe versie aan van hun Visual Quality Operations Management Software. ATS Inspect 5.4 levert verbeterde controle en efficiëntie voor productieprocessen, met real-time rapportering van kwaliteitsresultaten. Nieuwe functies moesten worden ontwikkeld om aan nieuwe eisen van de klanten te kunnen voldoen en producenten in staat te stellen te delen in best practices van marktleiders. Hierdoor worden hun kwaliteitstandaards verbeterd over het gehele productie proces en de toeleveringsketen.

Systeem administrators kunnen nu een inspectieplan creëren door inspectiestappen die met Cockpit worden toegewezen aan ieder station en in de gewenste volgorde. Iedere stap kan checklistvragen bevatten, afbeeldingen en afbeeldingcategorieën, met een bijpassend plaatje om aan te geven waarmee de operator werkt.

In Data Collect moet de operator beginnen met de eerste inspectiestap, die is toegewezen aan het station, en hij kan niet overgaan tot de volgende stap tot de huidige stap is volbracht. Afronding wordt bereikt door het beantwoorden van alle checklistvragen die bij die stap horen. Om extra informatie te verschaffen aan de inspecteurs kunnen documenten worden toegevoegd in Data Collect. Dit kunnen instructies voor de operator zijn, maar ook proces sheets, tekeningen of visuele hulpmiddelen.

Zo kan de operator op het Defectscherm een visuele indicatie zien van acceptabele/niet-acceptabele condities van het geselecteerde onderdeel, terwijl op het Reparatiescherm de reparateur de standaard reparatie procedure zou kunnen oproepen voor het geselecteerde defect. Om het reparatieproces te versnellen zijn twee nieuwe controles toegevoegd aan het Reparatiescherm. De laatste ‘Repair Comments’ controle toont een lijst met recent commentaar bij de geselecteerde component/reparatie combinatie.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven