Ga naar hoofdinhoud

Inschrijving TechniShow Awards geopend

De vakbeurs zal worden gehouden van 15 tot en met 18 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

De inschrijving voor de TechniShow Innovatie Awards 2016 is van start gegaan. De prijzen worden tweejaarlijks uitgereikt aan exposanten – of klanten van exposanten – op de gelijknamige vakbeurs. De inzending moet innovatief en relevant zijn voor de metaalindustrie. Andere criteria zijn verfrissend, origineel en praktisch. Het product moet bovendien van toegevoegde waarde zijn voor de gebruiker in relatie tot de investeringen en kosten.

De strijd gaat om de vakprijs voor het meest innovatieve product. Daarnaast is een publieksprijs en een Made in Holland Award te vergeven. De vakprijs kent een platina, gouden en zilveren award. Inschrijven kan tot 15 november via de website van de TechniShow.

Op 20 januari 2016 worden de genomineerden bekendgemaakt op de TechniShow persconferentie. De winnaars worden bekendgemaakt op maandag 14 maart, de avond voorafgaand aan de eerste beursdag.

TechniShow 2016

De vakbeurs zal worden gehouden van 15 tot en met 18 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. De vakbeurs bestrijkt industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen. Tegelijkertijd met TechniShow vindt ESEF plaats, vakbeurs voor toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven