Ga naar hoofdinhoud

Inschrijving DFPTC 2019 is geopend

Behalve de lezingen zijn lunch, pauzes en table tops tijdens DFPTC uitgelezen momenten voor kennisuitwisseling (foto: Feda)

Brancheorganisatie Feda en Vereniging Platform Hydrauliek (VPH) organiseren al een aantal jaren gezamenlijk de Dutch Fluid Power Transmission Conference (DFPTC). Op donderdag 10 oktober vindt de 9e editie van het event plaats. Het thema van de editie 2019 is Intelligente Hydraulische Aandrijftechniek.

DFPTC 2019 gaat in op de invloed van elektronische intelligentie op de hydraulische en mechanische aandrijftechniek. De inschrijving is geopend; binnenkort volgt meer informatie over het interactieve programma en de interessante sprekers. Het wordt een programma met veel verdieping, maar er is ook voldoende tijd om te netwerken met collega’s uit de branche. De organisatie verwacht ongeveer 200 bezoekers

DFPTC 2019

Na een aantal edities in de Aula van de TU Delft en in Cinemec in Ede verhuist DFPTC 2019 naar de industriële omgeving van DeFabrique in Utrecht. De deuren voor deelnemers aan het symposium gaan om 09.00 u open. Een mooie, centrale en industriële locatie met voldoende gratis parkeerplaatsen.

Aanmelden is al mogelijk op de website van DFPTC. De deelnamekosten zijn € 275 exclusief BTW. En mocht u zich als bedrijf willen presenteren tijdens het evenement: er zijn mogelijkheden voor sponsoring en er zijn table tops beschikbaar.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven