Ga naar hoofdinhoud

Indutrade neemt EPG Hydraulistics over

Indutrade Benelux heeft op 1 oktober EPE-Goldman (EPG Hydraulistics) overgenomen (foto: EPG Hydraulistics).

Indutrade Benelux heeft op 1 oktober EPE-Goldman BV (EPG Hydraulistics) overgenomen. Dit bedrijf in Schiedam levert sinds 1972 hydraulische componenten van gerenommeerde merken aan de Nederlandse en Belgische industrie. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in hydraulische onderdelen voor o.a. de machinebouw, scheepsbouw, offshore, landbouw, chemie en petrochemie. De producten worden geleverd vanuit het centrale magazijn in Schiedam.

Indutrade Benelux is de holding waaronder de in de Benelux gevestigde bedrijven van het Zweedse beursgenoteerde Indutrade AB vallen. De Indutrade-bedrijven brengen technische componenten en systemen op de markt en verzorgen service-activiteiten. Doelstelling van Indutrade is te groeien met gezonde bedrijven, waarbij alle bedrijven hun eigen identiteit en bedrijfsvisie hebben.

EPG Hydraulistics en Indutrade

EPG levert meer dan 25.000 verschillende componenten, waaronder pijpkoppelingen, kogelkranen, accumulatoren, filters en filterelementen, slangen en slangkoppelingen, snelkoppelingen, pijpbevestigingsbeugels, flenzen, manometers, meetkoppelingen, hydrauliekleidingen en adapters.

Als moedermaatschappij biedt Indutrade Benelux ondersteuning op het gebied van industriële know-how, financiën, ontwikkeling en management. De dochterondernemingen profiteren onderling van benchmarking en het informeel uitwisselen van ervaringen. Tot Indutrade behoren onder meer de Hitma-groep, Ammertech, Douwes International, Gimex, Kin Pompentechniek en Mijnsbergen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven