Ga naar hoofdinhoud

Industriële router

MB Connect Line (vertegenwoordigd door Vires) breidt de mbNET serie industriële routers uit met een mobiele communicatie variant voorzien van HSPA en LTE. De routers bieden downloadsnelheden tot 100 MBit/s en kunnen met snelheden tot 50 MBit/s uploaden. Daarbij zijn ze in staat om zowel grote hoeveelheden data als hoogresolutie videostreams betrouwbaar over te brengen.

LTE (Long Term Evolution) is een nieuwe communicatiestandaard voor IP-gebaseerde dataverbindingen. Het in de router geïntegreerde LTE-modem is downwards compatibel met UMTS en GPRS/EDGE waardoor de routers universeel zijn in te zetten.

Voor een goede aansluitbeschikbaarheid zijn de componenten uitgevoerd met twee SIM kaartsloten met failover-functionaliteit. De verbinding met het Internet wordt cyclisch gecontroleerd en aan de hand van de individuele configuratie op de SIM-kaarten omgeschakeld. De routers melden zich aan via het tele-onderhoud portaal en zijn hiermee voor de onderhoudsdienst met één muisklik bereikbaar.

Persoonlijke visualisatie
De dienst mbWeb2.go van het portaal maakt het mogelijk om de data via smartphone of tablet op te vragen. In het meest eenvoudige geval wordt de status van de router via een website getoond waarbij de gebruiker kan kiezen voor het instellen van een persoonlijke visualisatie. De geschikte widgets zijn meegeleverd.

Tot slot is het mogelijk om de routers met eigen programma’s uit te breiden; deze zijn in een vrije programmeertaal te schrijven en maken gebruik van de bronnen van de routers, bijvoorbeeld voor het verzenden van sms of e-mail. 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven