Ga naar hoofdinhoud

Industriële GSM/UMTS routers

Met de GWR-I202, I252 of I352 Routers van Geneko (vertegenwoordigd door B.E.S.D. Benelux) hebben gebruikers de mogelijkheid om computers en kleine computernetwerken te verbinden met een centrale server. Via het mobiele netwerk, internet en GPRS-/EDGE/HSDPA/HSUPA-tech-nologie kunnen systemen met elkaar worden verbon-den.

Het apparaat is zo ontworpen dat het toegang tot het internet biedt voor een of meer PC’s, maar ook voor andere apparaten zoals PLC’s, sensoren of apparaten met een USB, RS232 en RS422/485-interface. Daarnaast is de module voorzien van een digitale in- en uitgang en kan op een DIN-rial worden gemonteerd. Het hart van de GWR-router is gebaseerd op de Arm CPU-familie.

De Wan-verbinding met GSM- en UMTS-netwerken wordt verzorgd door de geïntegreerde GPRS/EDGE/HSDPA/HSUPA-module (afhankelijk van de uitvoering). De router biedt zo communicatiemogelijkheden met externe apparaten via Ethernet- en RS232/422/485-aansluiting. De RS232/422/485-interface ondersteunt tevens het Modbus/TCP-protocol.

Behalve statische en dynamische routing-functies, ondersteunt de netwerk Router ook nog andere functies zoals DHCP server, IP-filtering en Nat / Pat beveiliging. De GWR-Routers zijn uitgevoerd met een dubbele SIM-kaart. De router kan daardoor automatisch overschakelen naar de andere SIM-kaart (provider). Hierdoor is een alternatieve verbinding in geval van een onder-breking gewaarborgd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven