Ga naar hoofdinhoud

Industriële Ethernet-switches

Van intelligente, industriële Ethernet-switches worden niet alleen de hoogste prestaties gevraagd, maar in toenemende mate ook een eenvoudige installatie. De Eco-Switches van Wago zijn ontwikkeld voor toepassingen waarin efficiëntie op de voorgrond staat, zonder dat men voorbij kan gaan aan industriële kwaliteit. Bovendien bespaart de gebruiker tijd omdat de toestellen zonder configuratie meteen gebruiksklaar zijn.

De 5-/8-port 10/100Base-TX versies van deze Eco-Switches zijn geschikt voor gebruik in kleine tot middelgrote datanetwerken, waarbij het minder aankomt op omvangrijke managementfuncties maar veeleer op eenvoudig gebruik.

Ze zijn voorzien van smalle metalen behuizingen (beschermingsklasse IP30) voor montage op DIN-rails. Ze bieden auto-negotiation en auto-MDI/MDIX (cross-over) op alle poorten en een ‘store and forward switching’ modus. De 2K MAC-adressenlijst laat het beheer tot 2000 deelnemers toe, communicatie volgens IEEE 802.3x flow control maakt een full-duplex werking mogelijk.

Diagnose-LED’s op het frontpaneel zorgen voor snel overzicht. De voeding kan tussen 18 V en 30V gelijkspanning bedragen. De switches hebben een geïntegreerde beveiliging tegen overspanning.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven