Ga naar hoofdinhoud

Industriële computer

Eurotech (vertegenwoordigd door B.E.S.D.) kondigt de lancering aan van de EN50155 gecertificeerde DynaCOR 10-00, een robuuste computer voor veeleisende mobiele Machine-To-Machine (M2M) toepassingen in een IP65 behuizing.

De DynaCOR 10-00 is de eerste in een nieuwe productgroep van gteways voor zware, M2M-toepassingen. Het ventilatorloze DynaCOR 10-00 systeem is modulair van opbouw en gebaseerd op de energie zuinige Intel Atom 1,1 GHz processor met 512 Mb RAM geheugen en 2 Gb flash schijf.

Het modulaire ontwerp met robuuste connectoren zorgt voor betrouwbaarheid voor de lange termijn in veeleisende omgevingen. Applicatiespecifieke configuraties zijn gemakkelijk te implementeren in verschillende toepassingen die om een betrouwbare M2M-oplossing vragen. De DynaCOR 10-00 is EN50155 gecertificeerd en daarmee geschikt voor spoor-, vervoer- en industriële markten.

Door gebruik te maken van Everyware Software Framework (ESF) kan de softwareontwikkeling van een M2M-applicatie worden bekort. Het ontwerp biedt ook de voordelen van het cloud-platform Everyware Cloud. Hiermee wordt de ‘time-to-market’ bij het bouwen van schaalbare, robuuste toepassingen teruggebracht.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven