Ga naar hoofdinhoud

Industriële activiteiten Cegelec naar Actemium

De business units met industriële activiteiten van Cegelec gaan nu opereren onder de merknaam Actemium (foto: Actemium).

Het netwerk van Actemium wordt in Nederland verder uitgebreid door het toetreden van de industriële activiteiten van Cegelec. De betreffende business units uit Goes, Dordrecht en Assen gaan verder onder de naam Actemium. Hierdoor bestaat het netwerk nu uit 21 samenwerkende business units, gespecialiseerd in advies, ontwerp, bouw en onderhoud van industriële productieprocessen.

Cegelec is net als Actemium al onderdeel van Vinci Energies. De business units met industriële activiteiten van Cegelec gaan nu opereren onder de merknaam Actemium.

Industriële bedrijven passen hun productie-infrastructuur steeds aan aan technische en wettelijke uitdagingen en de markt en hebben nieuwe verwachtingen ten opzichte van hun leveranciers en partners. Ook Actemium blijft zich ontwikkelen om aan de veranderende eisen te blijven voldoen.

Met de komst van de Cegelec business units versterkt Actemium zich met expertise op het gebied van elektrotechniek, instrumentatie en analysetechniek in de (petro)chemie en olie & gas. Daarnaast zijn de toegetreden business units ervaren in het management van (grote) projecten, industrieel onderhoud en ‘turn arounds’. Door nu ook de diensten van Cegelec te leveren onder de naam Actemium wil de groep zijn positie in Nederland versterken.

Actemium in Nederland

Actemium Nederland is een netwerk van samenwerkende business units voor industriële solutions en services. Met een totaal van circa 1000 medewerkers en een omzet van 110 miljoen euro richten de vestigingen zich op advies, ontwerp, bouw en onderhoud van industriële installaties. Ze zijn actief in een breed scala aan marktsegmenten, van chemie tot energie en van food tot farmacie.

Actemium is een van de merken van Vinci Energies en onderdeel van de internationale Vinci groep. Het internationale Actemium netwerk bestaat uit 300 business units in 33 landen met 19.000 werknemers en 2 miljard euro omzet.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven