Ga naar hoofdinhoud

Industrieel WiFi access point

Acksys WiFi acces point AirLink.

Acksys, fabrikant van industriële WiFi communicatie oplossingen, heeft het Industrieel WiFi access point AirLink toegevoegd aan het leveringsprogramma. De compacte WiFi module is een alles-in-een oplossing met diverse geïntegreerde configuratie mogelijkheden zoals access-point, client, repeater, MESH en router voor 2.4GHz of 5GHz WiFi-netwerken.

De AirLink ondersteunt elk type Ethernet protocol, zoals Modbus / TCP, EtherNet / IP, Safe Ethernet en PROFINET. De AirLink is compatibel met de IEEE 802.11a / b / g / n (MIMO 2T2R) WiFi-standaarden (2,4 en 5 GHz) met data snelheden tot 300Mbps. De module is voorzien van twee antennes waardoor de AirLink in Diversity of in MIMO mode geschikt is voor een betere WiFi datacommunicatie binnen gebouwen. Door de snelle roaming technology (<30mS) kan de AirLink ook ingezet worden bij mobiele toepassingen.

Wand- en DIN-rail montage

Voor de beveiliging van de WiFi verbindingen maakt de AirLink gebruik van de laatste beveiligingsnormen zoals WPA2-Enterprise (Radius), WEP, tunnels L2 (GRE), VPN (OpenVPN) en SNMP V3. De bedrijfstemperatuur van AirLink is van -20°C tot +60°C en de voeding aansluiting is van +9VDC tot 48VDC. De compacte WiFi module met afmetingen van 103 x 67 x 24 mm is geschikt voor wand- en DIN-rail montage.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven