Ga naar hoofdinhoud

IIoT congres in het Aviodrome Lelystad

Doelstelling van het FlexThink!-congres is een verbreding van de horizon voor system-integrators en machinebouwers. (foto: eWON)

Op 28 juni aanstaande organiseren eWON en Raster Products een congres over mogelijkheden en zakelijke kansen van het industriële Internet of Things nu en in de toekomst. Onlangs kwam eWON nog in het nieuws doordat het bedrijf werd overgenomen door HMS Industrial Networks.

Het FlexThink!-congres is inmiddels een jaarlijks terugkerend hoogtepunt waar eWON en partners de markt informeren door inspirerende verhalen en hands-on trainingen. Dit jaar gebeurt dat in de vorm van een rondreizend event. Zeven Europese landen plus de Verenigde Staten zullen daarvoor worden aangedaan. Een hoogtepunt van de tour is de FlexThink! op 28 juni. Plaats van handeling is Aviodrome, naast het vliegveld van Lelystad. Raster Products verzorgt dan het Nederlandse FlexThink!-congres. En dat op een bijzondere locatie waar de Cloud in meerdere opzichten toegankelijk is.

Doelstelling van het FlexThink!-congres is een verbreding van de horizon voor system-integrators en machinebouwers. Verschillende sprekers, waaronder gebruikers uit de industrie, zullen hun kennis en inzicht in het gebruik van eWON delen met deelnemers. Centraal staan de mogelijkheden die IIoT biedt. En vooral hoe deelnemers deze  in hun eigen omgeving professioneel kunnen toepassen.

In het programma komen aan bod:

  • IIoT: de visie van eWON
  • eWON: ontwikkelplatform voor de IIoT-router
  • Talk2M: ontwikkelplatform voor IIoT-cloud
  • Cyber Security: optimalisering van het veiligheidsniveau bij remote access
  • Praktijkvoorbeelden van IIoT-oplossingen
  • Rondleiding in Aviodrome

Industrieel IoT al jaren realiteit

eWON verbindt al jaren industriële machines en installaties aan het internet, verzorgt gebruiksvriendelijk remote access en maakt allerlei soorten technische data toegankelijk. Het bedrijf  richt zich op kennis en inzicht in specifieke industriële gebruiksmodellen, ontwikkelt expertise van specifieke sectoren en vertaalt deze modellen in VPN-routers en data-gateways. eWON heeft haar producten voor tal van protocollen ontwikkeld en vormgegeven volgens de eisen van dataexperts.

De jarenlange samenwerking met Raster Products heeft eWON gesterkt in de overtuiging dat klanten het beste worden geholpen door samen op te trekken; onverschillig of het nu gaat om het in kaart brengen van hun plannen, het vastleggen van hun prioriteiten of bij hun eerste stappen op het spannende pad dat IIoT heet!

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven